Reïntegreren en een eigen Bedrijf starten

Hoe pakken we dat aan?

Jouw welzijn staat bij ons centraal. Daarvoor bieden wij een uniek, holistisch en op maat toegesneden reïntegratie programma.

Een inleidend gesprek vormt de basis voor de samenwerking. Informatie en achtergronden zijn belangrijk, maar nog belangrijker vinden we dat het ”klikt”. Dat je je vertrouwd en goed voelt bij je coach.

Op basis van een intakegesprek over je gezondheidsituatie, wat er speelt, wat je wilt bereiken en wat je tegenhoudt, stellen we samen een plan van aanpak op.

We zetten verschillende methodes in voor je persoonlijk reïntegratie programma zodat je je al snel weer gezonder, energieker en in balans voelt. En we kiezen samen de onderwerpen waarin je wordt gecoacht en begeleid.

We kijken naar je kwaliteiten zodat je ze overal kunt inzetten. Tevens nemen we je valkuilen onder de loep zodat je de kwaliteiten die hieronder liggen, kunt gebruiken. Door middel van oefeningen stellen we zowel je kwaliteiten als valkuilen op de proef. En we reiken voortdurend handvatten aan om je communicatie doeltreffender te maken, passend bij je persoonlijkheid, zodat je aanpak authentiek blijft.

Tijdens het programma pakken we ook blokkades en sabotagemechanismes (zoals faalangst) aan zodat je vol zelfvertrouwen in staat bent je doelen te bereiken. En wanneer je er klaar voor bent, begeleiden we je bij het opzetten van je eigen bedrijf en ondersteunen we je bij wet- en regelgeving en je eigen ondernemingsplan.

In welke onderwerpen kun je gecoacht worden?
Wat verwachten we van je?